Over mij

Martijn de Loor

Als adviseur en coach begeleid ik ruim 25 jaar ontwikkelprocessen in organisaties. Dat doe ik op mijn eigen en gewaardeerde wijze. Ik ben ruimdenkend, openhartig en doortastend.

 

"Mensen voelen zich veilig bij mij"

Martijn de Loor

Gevoel voor de zaak

Ik geloof in de kracht van maatschappelijke organisaties. Een goed functionerende samenleving kan niet zonder; zij zijn een teken van beschaving.

Met gevoel voor mensen en verstand van zaken help ik deze organisaties bij het nog beter realiseren van hun opgave.

In het bijzonder sta ik de bestuurders en toezichthouders van deze organisaties bij hun kennis en ervaring te verrijken met inzichten uit de gedragskunde, zodat zij beter toegerust en bewust bekwamer werken aan wat maatschappelijk nodig is; met hoofd, hart en handen.

Hoe blijven zij het goede doen wat nodig is bij thema’s die niet eenvoudig zijn - goed wonen, goed onderwijs en goede zorg voor iedereen? En zich niet verliezen in de complexiteit van alle belangen die hierbij in het spel zijn. Maar in plaats daarvan met een koel hoofd en een warm hart zorgvuldig keuzen blijven maken, passend bij de leefwereld van mensen, zoals het bedoeld is.

Mijn werk is ontmoetingswerk. Ruim 25 jaar werk ik als adviseur en coach voor het maatschappelijk middenveld. Sinds 15 jaar als individueel en team- en intervisiecoach.

Mijn ontmoetingen zijn de professionele gesprekken die ik voer over het (persoonlijk) functioneren van leiders, hun teams en hun organisaties. Dat doe ik in de rollen van (team)coach, adviseur, opleider in de psychologie en toezichthouder bij maatschappelijke organisaties.

 

Beweging in de tent

Talent

ik zie altijd mogelijkheden en ken de recepten om uit de puree te komen. Waar er eerst onmacht of onwil is, kunnen mensen weer verder. Zo komt er beweging in de tent.

Anderen

vinden mij een kundig adviseur en een gevoelig coach. Men vraagt mij om ontwikkel-processen te stimuleren of taaie kwesties te helpen oplossen.

Geschoold

Ik ben geschoold in de psychologie, haptonomie, managementconsultancy, toezicht houden en opstellingen-werk.

Meer informatie over mij vind je op mijn LinkedIn-profiel

Inmiddels heb ik een sterren-team van professionals uit uiteenlopende disciplines om mij heen verzameld. Samen bieden wij naar wens en op maat een breed scala aan invalshoeken om jullie persoonlijke, team- of organisatie-functioneren verder te ontwikkelen. Graag stel ik mijn samenwerkingspartners hier aan je voor.

Om mijzelf vitaal en geankerd te houden, zet ik mij in als vrijwilliger voor de energietransitie in mijn woonomgeving.

Verder neem ik regelmatig afstand, bijvoorbeeld door meditatie of een korte retraite. Of ik ga naar buiten en zoek het strand op en de zee. Daar verruimt de wijde blik mijn denken. Dan ervaar ik hoe mijn hart zich opent en ik vervuld raak van de schoonheid, telkens weer.

Zo houd ik gevoel voor de zaak.

Logo-GvdZ-Welkom